Connecting Consciousness

Αγαπητά μέλη του Connecting Consciousness,

Καλώς ήρθατε στη σελίδα πληροφοριών και οδηγιών για τη νέα πλατφόρμα επικοινωνίας Mighty Networks του Connecting Consciousness!

Ακολουθούν μερικά από τα σπουδαία χαρακτηριστικά που θα βρείτε μόλις γίνετε μέλος του οργανισμού μας:

 • Δημόσιες, ιδιωτικές και μυστικές ομάδες
 • Η επιλογή να συνδεθείτε με άλλα μέλη του CC παγκοσμίως.
 • Μια πλατφόρμα κοινότητας όπου όλα τα μέλη του CC μπορούν να δημοσιεύουν και να μοιράζονται πληροφορίες.
 • Τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε συζητήσεις συγκεκριμένων θεμάτων που σας ενδιαφέρουν.
 • Μια λειτουργία ημερολογίου όπου θα μπορείτε εύκολα να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με επερχόμενες τηλεδιασκέψεις, μέσω Zoom, καθώς και δια ζώσης συναντήσεις.

Αν λάβατε τον σύνδεσμο για αυτόν τον ιστότοπο από τον συντονιστή σας, αυτό σημαίνει ότι θα λάβετε πολύ σύντομα μια πρόσκληση, μέσω email, για να ενταχθείτε στη νέα πλατφόρμα της κοινότητας του CC. Λόγω του μεγάλου αριθμού των μελών μας, αυτό μπορεί να διαρκέσει από 1 έως 4 ημέρες, γι’ αυτό σας παρακαλούμε να δείξετε κατανόηση.

Το προσκλητήριο email που θα λάβετε θα προέρχεται από το connecting-consciousness@mn.co και ο ιστότοπος στον οποίο θα οδηγηθείτε θα είναι ο εξής: https://myconnectingconsciousness.org/. Παρακαλούμε, μην προσπαθήσετε να εγγραφείτε χωρίς το ηλεκτρονικό προσκλητήριο (email). Όλα τα μηνύματα αίτησης πρόσβασης θα αγνοηθούν.

Παρακαλούμε διαβάστε αυτές τις οδηγίες και σιγουρευτείτε ότι έχετε ελέγξει το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, spam, σε περίπτωση που έχει κατευθυνθεί εκεί. Εάν δεν έχετε λάβει πρόσκληση εντός 4 ημερών, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον συντονιστή της χώρας/περιοχής σας.

Οδηγίες για επιτυχή σύνδεση:

1.Μόλις λάβετε το προσκλητήριο email, κάντε κλικ στο «Εγγραφή» “Join Me”.

2.αυτό θα σας μεταφέρει στη νέα ιστοσελίδα της πλατφόρμας της κοινότητάς μας, εδώ θα βρείτε το μεγάλο μωβ κουμπί «Εγγραφή» “Join”.

3. Στο επόμενο βήμα, συμπληρώστε το όνομα και το επώνυμό σας και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί «Επόμενο» “Next”   στην επάνω δεξιά γωνία.

ΜΗΝ συνδεθείτε με το Google, το Facebook, το LinkedIn ή την Apple, όταν κάνετε κλικ στο επόμενο κουμπί “Next” θα σας ζητηθεί η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email).

4. Διαλέξτε τον κωδικό σας “Choose a password” και επιβεβαιώστε τον στο “Confirm it”, αν δεν τον έχετε ήδη συμπληρώσει.
5. Κάντε κλικ στο κουτάκι ότι συμφωνείτε με τους όρους. I agree to the Mighty Networks terms……..
6. Τέλος δημιουργήστε λογαριασμό πατώντας το “Create Account”.

 

Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) που χρησιμοποιήσατε για να εγγραφείτε στο Connecting Consciousness. Αν δεν είστε σίγουροι, παρακαλούμε ελέγξτε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην οποία στείλαμε την πρόσκλησή σας.

Θα ελέγχουμε τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αν δεν έχουμε καταγεγραμμένη την δική σας, θα διαγραφείτε από την πλατφόρμα.

Αν σε κάποιο σημείο σας εμφανιστεί το κουμπί «Εγγραφή», “Join” παρακαλείστε να δώσετε προσοχή στις οδηγίες και να προσπαθήσετε ξανά.

Εάν προσπαθείτε να εγγραφείτε από κινητή συσκευή, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα περιήγησης του διαδικτύου αντί της εφαρμογής, γι’ αυτό τον σκοπό.

Όταν εγγραφείτε στο Mighty Networks, αναγνωρίζετε ότι έχετε διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους του Κώδικα Δεοντολογίας του CC:

Κώδικας Δεοντολογίας για τα μέλη του Connecting Consciousness στο Mighty Networks.

Αγαπητά μέλη, Καλώς ήρθατε στην πλατφόρμα της κοινότητας CC! Αυτός είναι ένας συντονισμένος / εποπτευόμενος χώρος συνομιλίας για την ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων. Αποτελεί προτεραιότητα τα μέλη να αισθάνονται ασφαλή και προστατευμένα.  Για να διασφαλιστεί αυτό, όλες οι προσβλητικές αναρτήσεις και οι χρήστες θα αφαιρούνται εάν δεν ακολουθούν τις παρακάτω οδηγίες.

Ακούστε με την καρδιά – Σεβαστείτε ο ένας τον άλλο – Πέστε την αλήθεια σας.

 1. Είναι δική σας ευθύνη, ως χρήστης, να διαβάσετε, να κατανοήσετε και να συμφωνήσετε με αυτόν τον Κώδικα Δεοντολογίας. Οι ενημερώσεις ενδέχεται να τροποποιηθούν χωρίς ειδοποίηση. Σε περίπτωση που δεν συμφωνείτε πλέον με αυτόν τον Κώδικα Δεοντολογίας, είναι δική σας ευθύνη να αποχωρήσετε από την ομάδα.
 2. Τα σχόλια, οι απόψεις και τα βίντεο που δημοσιεύονται σε αυτήν την ομάδα Mighty Networks δεν αντιπροσωπεύουν απαραίτητα τις απόψεις του Connecting Consciousness, ούτε των ιδιοκτητών ή των διοργανωτών αυτής της ομάδας. Καθώς όλα τα βίντεο προέρχονται από άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οργανισμοί αυτοί είναι εκείνοι που έχουν τη δύναμη να τα καταργήσουν. Τα γραπτά σχόλια και τα βίντεο που δημοσιεύονται εξακολουθούν να υπόκεινται στους κανόνες του CC.
 3. Ο συντονιστής, ως διαμεσολαβητής, και εκπρόσωπος της έννοιας του CC έχει το δικαίωμα να τερματίσει οποιαδήποτε συνάντηση, συνομιλία, συζήτηση, κανάλι ή ομάδα, εάν αυτός / αυτή θεωρεί ότι δεν είναι πλέον επωφελής.
 4. Η ευγενική συζήτηση μπορεί να είναι επινοητική. Εάν η εν λόγω συζήτηση εξελιχθεί σε διαφωνία και / ή διαμάχη, αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα το άτομο ή τα άτομα να απομακρυνθούν από την ομάδα και ενδεχομένως από το CC γενικά. Η απόφαση του συντονιστή θα είναι οριστική σχετικά.
 5. Κανένα μέλος δεν πρέπει να αισθάνεται εκφοβισμένο ή να απειλείται από οποιοδήποτε άλλο μέλος Αυτή η συμπεριφορά θα θεωρηθεί αποδιοργανωτική και μπορεί να είναι αιτία για άμεση απομάκρυνση από την ομάδα. Εάν ένα μέλος αισθάνεται ότι απειλείται, πρέπει αμέσως να αναφέρει το θέμα στον Συντονιστή του.
 6. Δεν επιτρέπονται προσβλητικά σεξιστικά, ρατσιστικά ή σχόλια για το φύλο. Ο συντονιστής του CC είναι το άτομο που θα αποφασίσει εάν μια δήλωση είναι προσβλητική.
 7. Εικόνες κακοποίησης κλπ. δεν είναι ανεκτές.
 8. Προσοχή στην παροχή ανεπιθύμητων συμβουλών σε άλλα μέλη μέσω αυτής της πλατφόρμας. Σπάνια εκτιμάται.
 9. Δεν πρέπει να δημοσιεύονται σχόλια για τρίτους, διαφορετικά ισοδυναμεί με επίθεση σε άλλους. Με απλά λόγια: ΟΧΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ.
 10. Κανένα άτομο δεν θα χρησιμοποιεί τα στοιχεία επικοινωνίας μέλους του CC για να δημιουργήσει ή αλλιώς να οικειοποιηθεί την ομάδα του CC για διαφορετικό σκοπό.
 11. Όλα τα μέλη CC είναι ίσα ανεξάρτητα από το πόσο καιρό είναι μέλη. Να είστε ευγενικοί με τα σχόλια και / ή τις ερωτήσεις νέων μελών.
 12. Κανένα μέλος του CC δεν πρέπει να επιδιώκει να εντυπωσιάσει τους άλλους ότι είναι κατά κάποιο τρόπο πιο εξελιγμένο πνευματικά από τους άλλους.
 13. Κανένα άτομο ή ομάδα ατόμων δεν πρέπει να επιχειρήσει να ασκήσει μαγεία οποιουδήποτε είδους χωρίς ρητή προηγούμενη άδεια. Για παράδειγμα, ενώ μπορεί να ξεκινήσει μια συνάντηση με μια προσευχή για προστασία, απαγορεύεται ρητά η επίκληση πνευμάτων.
 14. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται η παρουσίαση ή η κοινοποίηση οποιουδήποτε υλικού που φέρει αρνητική ενέργεια.
 15. To CC διατηρεί το δικαίωμα να απαγορεύσει οτιδήποτε σατανικό ή κάτι που θέλει να βλάψει τους άλλους ή επιδιώκει να είναι διαταραγμένη επιρροή.
 16. Σε καμία περίπτωση κανένα μέλος δεν μπορεί να διαφημιστεί για οικονομικό όφελος σε αυτήν την πλατφόρμα. Ωστόσο, τα μέλη μπορούν να κοινοποιήσουν τον ιστότοπό τους.
 17. Δεν συνιστάται ανταλλαγή προσωπικών πληροφοριών. Όποιος εμπλακεί σε μια τέτοια αποκάλυψη να το κάνει με δική του ευθύνη.
 18. Εάν κάποιο μέλος πιστεύει ότι έχουν παραβιαστεί αυτοί οι κανόνες, πρέπει να επικοινωνήσει αμέσως με τον συντονιστή του.
 19. Οποιαδήποτε μέλη υπαινίσσονται ή προτείνουν αυτοκτονία, σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το κέντρο πρόληψης αυτοκτονιών (1018 ή 210 3417162-3 για την Ελλάδα) ή να επικοινωνήσετε με τον συντονιστή της χώρα/περιοχή σας.

Σας ευχαριστούμε που μελετήσατε προσεκτικά τον παρόντα Κώδικα Δεοντολογίας. Εάν επιλέξετε να γίνετε μέλος της πλατφόρμας της Κοινότητάς μας, αυτή η ενέργεια θα υποδηλώνει τη δέσμευσή σας να τηρείτε τους κανόνες που αναφέρονται στο παρόν.

Ανυπομονούμε να σας δούμε εκεί!