Connecting Consciousness

Hyvä Connecting Consciousness -jäsen,

Tervetuloa uuden Connecting Consciousness -yhteisöalustan tieto- ja ohjesivulle!

Alla on muutamia hienoja ominaisuuksia käyttöösi, kun liityt seuraamme:

 • Julkiset, yksityiset ja salaiset ryhmät
 • Mahdollisuus olla yhteydessä CC:n jäseniin maailmanlaajuisesti
 • Yhteisöalusta, jossa kaikki CC:n jäsenet voivat julkaista ja jakaa tietoa
 • Voit liittyä sinua kiinnostaviin keskusteryhmiin
 • Kalenteri, josta saat helposti tietoa tulevista Zoom-kokouksista ja henkilökohtaisista tapaamisista

Sinun ei tarvitse liittyä uudelleen CC:n jäseneksi.

Jos olet saanut koordinaattoriltasi linkin tälle verkkosivustolle, se tarkoittaa, että saat pian sähköpostitse kutsun liittyä uuteen CC-yhteisöalustaan. Koska jäsenmäärämme on suuri, tämä voi kestää 1-4 päivää, joten ole kärsivällinen.

Kutsusähköposti, jonka saat, tulee osoitteesta connecting-consciousness@mn.co  ja sivusto, jolle sinut ohjataan, on https://myconnectingconsciousness.org/. Älä yritä rekisteröityä ilman kutsusähköpostia. Kaikki tällaiset jätetään huomiotta.

Lue nämä ohjeet ja tarkista roskapostikansiosi, jos se on ohjattu sinne. Jos et ole saanut kutsua neljän päivän kuluessa, ota yhteyttä maasi koordinaattoriin.

Ohjeet onnistunutta kirjautumista varten:

1.Kun olet saanut kutsusähköpostin, klikkaa “Join Me”.

2.Tämä vie sinut uudelle yhteisöalustamme verkkosivustolle, josta löydät ison violetin “Liity” -painikkeen.

3.Seuraavassa vaiheessa täytä etu- ja sukunimesi ja klikkaa sitten oikeassa yläkulmassa olevaa “Seuraava”-painiketta.

ÄLÄ kirjaudu sisään Googlen, Facebookin, LinkedInin tai Applen kautta, kun klikkaat Seuraava-painiketta, sinua pyydetään antamaan sähköpostiosoitteesi.

4. . Viimeisessä vaiheessa kirjoita CC-sähköpostiosoitteesi, jos sitä ei ole vielä täytetty.

Sinun on käytettävä sähköpostiosoitetta, jolla kirjaudut Connecting Consciousnessiin. Jos olet epävarma, tarkista sähköpostiosoite, josta olet saanut kutsun.

Tarkistamme sähköpostiosoitteet, ja jos meillä ei ole tietoa sähköpostiosoitteestasi, sinut poistetaan foorumilta.

Jos sinua tervehtii Request to Join -painike jossain vaiheessa, katso ohjeet ja yritä uudelleen.

Jos yrität liittyä mobiililaitteella, käytä internet-selainta sovelluksen sijaan liittymiseen.

Liittyessäsi Mighty Networksiin vahvistat, että olet lukenut ja hyväksynyt CC:n eettiset ohjeet:

Connecting Consciousnessin jäsenten eetiset ohjeet

Tervetuloa CC-yhteisöalustalle! Tämä on moderoitu/valvottu alusta kaikkien osallistujien turvallisuuden vuoksi. On ensisijaisen tärkeää, että jäsenet tuntevat olonsa turvalliseksi ja suojatuksi.  Tämän varmistamiseksi kaikki loukkaavat viestit ja käyttäjät poistetaan, jos he eivät noudata alla lueteltuja ohjeita.

Kuuntele sydämesi kautta – Kunnioita toista – Puhu oma totuutesi ❤

 1. Käyttäjänä sinun velvollisuutesi on lukea, ymmärtää ja hyväksyä nämä eettiset ohjeet. Päivityksiä voidaan lisätä ilman ilmoitusta. Jos et enää hyväksy näitä eettisiä ohjeita, on vastuusi poistua ryhmästä.
 2. Mighty Networksissa julkaistut kommentit, mielipiteet ja videot eivät välttämättä edusta Connecting Consciousnessin tai tämän ryhmän omistajien tai järjestäjien näkemyksiä. Koska kaikki videot tulevat muista sosiaalisista medioista, on kyseisillä organisaatioilla valta poistaa ne. Kommentit ja linkitetyt videot ovat CC:n sääntöjen alaisia.
 3. Koordinaattorilla, joka toimii CC:n moderaattorina ja edustaa CC:tä, on oikeus lopettaa mikä tahansa kokous, keskustelu, keskusteluketju, kanava tai ryhmä, jos hän katsoo, että se ei ole enää CC:n etujen mukainen.
 4. Kohtelias keskustelu voi olla neuvokas ja idearikas. Jos keskustelu muuttuu riidaksi ja/tai häiritseväksi käytökseksi, se voi johtaa henkilön tai henkilöiden poistamiseen ryhmästä ja mahdollisesti koko CC:stä. Koordinaattorin päätös on tässä suhteessa lopullinen.
 5. Kukaan jäsen ei saa tuntea itseään pelotelluksi tai uhatuksi toisen jäsenen toimesta; tällaista käytöstä pidetään häiritsevänä ja se voi olla syy CC:n jäsenyyden välittömään päättämiseen. Jos jäsen tuntee itsensä uhatuksi, hänen on välittömästi ilmoitettava asiasta maan koordinaattorille.
 6. Loukkaavat seksistiset, rasistiset tai sukupuolittuneet kommentit eivät ole sallittuja. Moderaattori tai CC-koordinaattori on henkilö, joka tekee päätöksen siitä, onko lausunto loukkaava.
 7. Mitään kuvia hyväksikäytöstä tms. ei sallita.
 8. Varokaa antamasta ei-toivottuja neuvoja muille jäsenille tämän foorumin kautta. Sitä arvostetaan harvoin.
 9. Tänne ei saa lähettää kommentteja, jotka ovat kolmannen käden kommentteja tai jotka muutoin ovat hyökkäyksiä muita vastaan. Yksinkertaisesti sanottuna: EI JUORUJA.
 10. Kukaan ei saa käyttää CC:n jäsenistön yhteystietoja CC-ryhmän luomiseen tai muulla tavoin ottaa CC-ryhmää käyttöön muuhun tarkoitukseen.
 11. Kaikki CC:n jäsenet ovat tasavertaisia riippumatta siitä, kuinka kauan he ovat olleet CC:n jäseniä. Ottakaa huomioon uusien jäsenten kommentit ja/tai tiedustelut.
 12. Kenenkään CC:n jäsenen ei pitäisi pyrkiä tekemään vaikutelmaa muille, että hän on jotenkin hengellisesti muita edistyneempi.
 13. Kenenkään yksilön tai ryhmän ei tulisi yrittää harjoittaa minkäänlaista magiaa ilman nimenomaista ennakkolupaa. Vaikka voimme esimerkiksi aloittaa kokouksen hengellisellä suojeluksella, henkien kutsuminen on kielletty.
 14. Missään olosuhteissa ei saa esitellä tai jakaa mitään sellaista materiaalia, johon liittyy negatiivinen energiayhteys.
 15. CC pidättää oikeuden sulkea pois ne, jotka ovat saatanallisia tai jotka tahallaan haluavat vahingoittaa muita tai pyrkivät muutoin häiritsevästi vaikuttamaan.
 16. Jäsen ei saa missään vaiheessa mainostaa taloudellista korvausta vastaan tällä foorumilla. Jäsenet voivat kuitenkin kiinnittää muiden huomion henkilökohtaisiin verkkosivuihinsa.
 17. Henkilökohtaisten tietojen vaihtaminen ei ole suositeltavaa. Jokainen, joka ryhtyy tällaiseen tietojen luovuttamiseen, tekee sen omalla vastuullaan.
 18. Jos joku jäsen kokee, että näitä sääntöjä on rikottu, hänen on otettava välittömästi yhteyttä maa-koordinaattoriinsa.
 19. Kaikkia jäseniä, jotka vihjailevat itsemurhasta tai ehdottavat sitä, pyydämme rakkaudella ottamaan yhteyttä kansalliseen itsemurhien ehkäisyn hätänumeroon: www.opencounseling.com/suicide-hotlines tai ottamaan yhteyttä oman maanne koordinaattoriin.

Kiitos, että tutustuit huolellisesti näihin eettisiin ohjeisiin. Jos päätät liittyä yhteisöömme, se on osoitus siitä, että sitoudut noudattamaan tässä esitettyjä sääntöjä.

Tavataan Mighty Network’ssa!