Connecting Consciousness

Beste lid van Connecting Consciousness,
Welkom op de informatie- en instructiepagina voor het nieuwe Connecting Consciousness community platform!

Hier zijn enkele geweldige functies die je zult vinden zodra je je bij ons aansluit:

 • Openbare, privé en geheime groepen
 • De mogelijkheid om je te verbinden met CC leden wereldwijd
 • Een community platform waar alle CC leden informatie kunnen posten en delen
 • De optie om deel te nemen aan discussies over specifieke onderwerpen die jou interesseren
 • Een kalenderfunctie waar jij gemakkelijk informatie kunt vinden over komende Zoom meetings en persoonlijke bijeenkomsten

Als jij van jouw coördinator de link voor deze website hebt ontvangen, betekent dit dat je zeer binnenkort een uitnodigingsmail zult ontvangen om deel te nemen aan het nieuwe CC community platform. Vanwege ons grote ledental kan dit tussen de 1 en 4 dagen duren, dus heb alsjeblieft geduld met ons.

De uitnodigingsmail die je zult ontvangen, is afkomstig van connecting-consciousness@mn.co en de website waar je naartoe zult worden geleid is https://myconnectingconsciousness.org/. Probeer je niet aan te melden zonder de uitnodigingsmail. Alle verzoeken om toegang zullen worden genegeerd.

Lees deze instructies en controleer jouw Spam map voor het geval hij daarheen wordt geleid. Als je binnen 4 dagen geen uitnodiging hebt ontvangen, neem dan contact op met je land/regiocoördinator.

Instructies voor succesvol aanmelden:

1. Zodra je de uitnodigingsmail hebt ontvangen, klik je op “Join Me”.

2. Dit zal je naar ons nieuwe community platform website leiden, waar je een grote lila knop “Join” vindt.

3.  In de volgende stap vul je jouw voor- en achternaam in en klik je op de knop “Next” in de rechterbovenhoek.

Meld je NIET aan met Google, Facebook, LinkedIn of Apple, als je op de volgende knop klikt word je gevraagd om jouw emailadres.

4. In de laatste stap, vul jouw Connecting Consciousness emailadres in als het nog niet ingevuld is.

Je moet het emailadres gebruiken waarmee jij je aangemeld hebt om lid te worden van Connecting Consciousness. Als je het niet zeker weet, controleer dan het emailadres waar je je uitnodiging hebt ontvangen.
Wij controleren de e-mailadressen en als wij geen gegevens van je hebben, word je van het platform verwijderd.

Als je op enig moment wordt begroet door de knop Request to Join, let dan op de instructie en probeer het opnieuw.

Als je probeert lid te worden op een mobiel apparaat, gebruik dan alsjeblieft de internet browser in plaats van de app om lid te worden.

Alvorens lid te worden van CC Mighty Networks, dien je te verklaren dat je deze Gedragscode voor CC leden hebt gelezen en begrepen en dat je ermee akkoord gaat:

Gedragscode voor leden van Connecting Consciousness

Versie januari 2022

Luister met het hart 🙌

Respecteer elkaar

Spreek jouw waarheid

 1. Elk lid is verantwoordelijk voor het lezen, begrijpen en naleven van de Connecting Consciousness Gedragscode (COC). Houd er rekening mee dat updates kunnen worden toegevoegd zonder voorafgaande kennisgeving. Als je vragen of zorgen hebt over de COC of updates daarvan, neem dan contact op met je lokale coördinator. Wanneer je lid wordt van CC, contact maakt met CC op community platforms zoals Mighty Networks, en/of deelneemt aan door CC gesponsorde evenementen, geef je hiermee aan dat je het eens bent met de COC van Connecting Consciousness en dat je je zult houden aan de richtlijnen die hierin staan beschreven.
 2. We moedigen leden aan om anderen uit te nodigen om lid te worden van Connecting Consciousness. Verwijs potentiële leden naar https://www.connecting-consciousness.org. Klik om lid te worden van CC op het Connecting Consciousness logo, en vul de gevraagde informatie in. Houd er rekening mee dat alleen geregistreerde leden kunnen deelnemen aan door CC gesponsorde evenementen en platforms, wat ons in staat stelt een veilige ruimte te creëren voor leden om zich te verbinden.
 3. Alleen geautoriseerde Connecting Consciousness-coördinatoren mogen online of op sociale media CC-groepen oprichten. Niemand mag CC contactinformatie gebruiken om een CC groep te creëren of te coöpteren voor een ander doel, zoals het creëren van een aparte niet-CC groep (inclusief aparte sociale media groepen, enz.)
 4. Leden die lokale CC-bijeenkomsten willen organiseren, moeten dit doen met toestemming van en samen met hun CC land- of regiocoördinator.
 5. Respectvolle en bezielde debatten kunnen nuttig zijn als ze binnen gezonde grenzen worden gevoerd. Echter, als dit debat ontaardt in ruzie of storend gedrag, kan dit ertoe leiden dat een of meerdere leden uit de groep worden verwijderd en mogelijk zelfs helemaal uit CC. In dit verband zal de beslissing van de coördinator definitief zijn.
 6. Wees vriendelijk en behandel andere CC-leden zoals je zelf behandeld wilt worden. Vermijd daarom het posten van commentaar uit de derde hand, roddels of aanvallen op elkaar. Je wordt aangemoedigd om jouw persoonlijke ideeën en strategieën te delen, maar geef alsjeblieft geen ongevraagd advies, dat wordt zelden gewaardeerd.
 7. Intimideer of bedreig andere leden niet. Dergelijk gedrag zal worden beschouwd als storend en kan reden zijn voor onmiddellijke beëindiging van jouw CC lidmaatschap. Indien een lid zich ooit bedreigd voelt, dient hij/zij dit onmiddellijk te melden aan de landelijke of regiocoördinator.
 8. Een deel van de CC ervaring is het maken van vrienden met mede CC leden. Houd er rekening mee dat het uitwisselen van persoonlijke informatie uitsluitend de keuze is van elk lid en dat dit gebeurt op eigen risico/voordeel.
 9. Geen enkel lid van CC mag anderen proberen te imponeren dat hij/zij op de een of andere manier spiritueel meer ontwikkeld is dan andere leden. Alle vragen, ideeën en deskundigheid van leden worden gewaardeerd en op prijs gesteld, ongeacht de duur van het lidmaatschap, spirituele training of welke andere factor dan ook.
 10. Wanneer je berichten plaatst op sociale media of netwerkplatforms zoals Mighty Networks, houd dan rekening met CC’s groeiende wereldwijde ledenbestand en het totale volume van de berichten. Achter elkaar en te vaak posten verstopt de feed en maakt het tijdrovend voor andere leden om te navigeren. Plaats daarom niet meer dan 10-15 keer per dag een bericht, met een maximum van 400 berichten per maand. Merk op dat deze richtlijnen alleen voor nieuwe berichten gelden; leden mogen zoveel reacties en privé chats sturen als ze willen.
 11. Reacties, meningen en video’s geplaatst op CC platforms, zoals Mighty Networks, vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de standpunten van Connecting Consciousness, noch die van de eigenaren of organisatoren van de groep. Aangezien alle video’s afkomstig zijn van andere sociale media sites, zijn het deze organisaties die de macht hebben om ze te verwijderen. Alle geschreven commentaren en geplaatste video’s zijn onderhevig aan de richtlijnen van CC’s Gedragscode.
 12. Beledigende, seksistische, racistische of gender-opmerkingen zijn niet toegestaan. Het posten van afbeeldingen of geschreven verhalen van misbruik, inclusief verontrustende of buitensporig grafische afbeeldingen, satanische aanbidding of geweld is verboden. Beslissingen over wat aanstootgevend materiaal is, ligt bij de CC-coördinator, die het recht heeft om een thread, chat, kanaal of individueel lidmaatschap te beëindigen.
 13. Om te voorkomen dat het een marktplaats wordt, mogen leden geen zelfpromotie doen of reclame maken voor financiële vergoeding op CC-platforms. Wel mogen leden bij gelegenheid verwijzen naar hun persoonlijke websites.
 14. Geen enkel individu of groep van individuen mag proberen magie van welke aard dan ook te beoefenen zonder de uitdrukkelijke voorafgaande toestemming van de CC coördinator. Ter illustratie, het is acceptabel om een bijeenkomst te beginnen met een spiritueel beschermingsgebed of meditatie, echter, het aanroepen van geesten is ten strengste verboden.
 15. Onder geen enkele omstandigheid mag er materiaal worden geïntroduceerd of gedeeld dat een negatieve energetische connectie in zich draagt. CC behoudt zich het recht voor om iedereen te verbannen die satanisch is of moedwillig anderen wil schaden en/of een verstorende invloed wil hebben.
 16. Als een lid vindt dat deze regels zijn overtreden, moet hij/zij onmiddellijk contact opnemen met de coördinator van zijn/haar land/staat.

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om de gedragscode van Connecting Consciousness door te nemen. Door deze richtlijnen na te leven, creëren we collectief veilige en heilige omgevingen voor leden om contact te maken en met elkaar om te gaan, die in overeenstemming zijn met onze waarden van vriendelijkheid, waarheid en respect.

We kijken ernaar uit jou daar te zien!