Connecting Consciousness

Beste lid van Connecting Consciousness,
Welkom op de informatie- en instructiepagina voor het nieuwe Connecting Consciousness community platform!

Hier zijn enkele geweldige functies die je zult vinden zodra je je bij ons aansluit:

 • Openbare, privé en geheime groepen
 • De mogelijkheid om je te verbinden met CC leden wereldwijd
 • Een community platform waar alle CC leden informatie kunnen posten en delen
 • De optie om deel te nemen aan discussies over specifieke onderwerpen die jou interesseren
 • Een kalenderfunctie waar jij gemakkelijk informatie kunt vinden over komende Zoom meetings en persoonlijke bijeenkomsten

Als jij van jouw coördinator de link voor deze website hebt ontvangen, betekent dit dat je zeer binnenkort een uitnodigingsmail zult ontvangen om deel te nemen aan het nieuwe CC community platform. Vanwege ons grote ledental kan dit tussen de 1 en 4 dagen duren, dus heb alsjeblieft geduld met ons.

De uitnodigingsmail die je zult ontvangen, is afkomstig van connecting-consciousness@mn.co en de website waar je naartoe zult worden geleid is https://myconnectingconsciousness.org/. Probeer je niet aan te melden zonder de uitnodigingsmail. Alle verzoeken om toegang zullen worden genegeerd.

Lees deze instructies en controleer jouw Spam map voor het geval hij daarheen wordt geleid. Als je binnen 4 dagen geen uitnodiging hebt ontvangen, neem dan contact op met je land/regiocoördinator.

Instructies voor succesvol aanmelden:

1. Zodra je de uitnodigingsmail hebt ontvangen, klik je op “Join Me”.

2. Dit zal je naar ons nieuwe community platform website leiden, waar je een grote lila knop “Join” vindt.

3.  In de volgende stap vul je jouw voor- en achternaam in en klik je op de knop “Next” in de rechterbovenhoek.

Meld je NIET aan met Google, Facebook, LinkedIn of Apple, als je op de volgende knop klikt word je gevraagd om jouw emailadres.

4. In de laatste stap, vul jouw Connecting Consciousness emailadres in als het nog niet ingevuld is.

Je moet het emailadres gebruiken waarmee jij je aangemeld hebt om lid te worden van Connecting Consciousness. Als je het niet zeker weet, controleer dan het emailadres waar je je uitnodiging hebt ontvangen.
Wij controleren de e-mailadressen en als wij geen gegevens van je hebben, word je van het platform verwijderd.

Als je op enig moment wordt begroet door de knop Request to Join, let dan op de instructie en probeer het opnieuw.

Als je probeert lid te worden op een mobiel apparaat, gebruik dan alsjeblieft de internet browser in plaats van de app om lid te worden.

Alvorens lid te worden van CC Mighty Networks, dien je te verklaren dat je deze Gedragscode voor CC leden hebt gelezen en begrepen en dat je ermee akkoord gaat:

Gedragscode voor leden van Connecting Consciousness

Beste allemaal, Welkom op het CC-community platform! Dit is een platform dat wordt gemodeerd/onder toezicht is voor de veiligheid van alle deelnemers. Het is onze prioriteit dat leden zich veilig en beschermd voelen. Om ervoor te zorgen dat dit gebeurt, zullen alle beledigende berichten en gebruikers worden verwijderd als zij zich niet aan de onderstaande richtlijnen houden

Luister vanuit je hart – Respecteer elkaar – Spreek je Waarheid ❤

 1. Het is jouw verantwoordelijkheid als gebruiker om deze gedragscode te lezen, te begrijpen en ermee akkoord te gaan. Updates kunnen zonder kennisgeving worden toegevoegd. In het geval dat je niet langer akkoord gaat met deze gedragscode, is het jouw verantwoordelijkheid om de groep te verlaten.
 2. Opmerkingen, meningen en video’s geplaatst in Mighty Networks vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de standpunten van Connecting Consciousness, noch die van de eigenaren, of organisatoren van deze groep. Aangezien alle video’s afkomstig zijn van andere sociale media, zijn het deze organisaties die de macht hebben om ze te verwijderen. Geschreven commentaren en ook geplaatste video’s zijn nog steeds onderhevig aan de regels van CC.
 3. De coördinator, als facilitator, en vertegenwoordiger van het concept van CC heeft het recht om elke vergadering, chat, thread, kanaal of groep te beëindigen, als hij/zij van mening is dat deze niet langer nuttig is.
 4. Een beleefd debat kan nuttig zijn. Als dit debat ontaardt in ruzie en/of storend gedrag, kan dit leiden tot de verwijdering van een persoon of personen uit de groep en mogelijk helemaal uit CC. De beslissing van de coördinator zal in dit opzicht definitief zijn.
 5. Geen enkel lid mag het gevoel krijgen geïntimideerd of bedreigd te worden door een ander lid; dergelijk gedrag zal worden beschouwd als storend en kan reden zijn voor onmiddellijke beëindiging van jouw CC-lidmaatschap. Indien een lid zich toch bedreigd voelt, dient hij/zij dit onmiddellijk te melden aan de (regio)coördinator.
 6. Beledigende seksistische, racistische of gender opmerkingen zijn niet toegestaan. De moderator of CC coördinator is de persoon die zal beslissen of een uitspraak beledigend is.
 7. Beelden van misbruik e.d. worden niet getolereerd.
 8. Pas op met het geven van ongevraagd advies aan andere leden via dit platform. Dit wordt zelden op prijs gesteld.
 9. Er mogen geen opmerkingen geplaatst worden die uit de derde hand komen of anderszins neerkomen op aanvallen op anderen. Simpel gezegd: GEEN RODDEL.
 10. Niemand mag de contactinformatie van het CC-lidmaatschap gebruiken om een CC-groep op te richten of op een andere manier te coöpteren voor een ander doel.
 11.  Alle CC leden zijn gelijk, ongeacht hoe lang ze al CC lid zijn. Houd rekening met de opmerkingen en/of vragen van nieuwe leden.
 12. Geen enkel lid van CC mag anderen proberen te imponeren dat hij/zij op de een of andere manier spiritueel meer gevorderd is dan anderen.
 13. Geen enkel individu of groep individuen mag proberen magie van welke aard dan ook te beoefenen zonder uitdrukkelijke toestemming vooraf. Bijvoorbeeld, hoewel we een bijeenkomst kunnen beginnen met een spirituele bescherming, is het aanroepen van geesten verboden.
 14. Onder geen enkele omstandigheid mag er materiaal worden geïntroduceerd of gedeeld dat een negatieve energetische lading heeft.
 15. CC behoudt zich het recht voor om iedereen te verbannen die satanisch is of moedwillig anderen wil schaden of een verstorende invloed wil hebben.
 16. Op geen enkel moment mag een lid adverteren voor financiële vergoeding op dit platform. Leden mogen echter wel de aandacht van anderen vestigen op hun persoonlijke websites.
 17. Het uitwisselen van persoonlijke informatie wordt niet aanbevolen. Iedereen die zich inlaat met een dergelijke bekendmaking doet dit op eigen risico.
 18. Indien een lid meent dat deze regels zijn overtreden, dient hij/zij onmiddellijk contact op te nemen met zijn/haar Staatscoördinator
 19. Leden die zelfmoord insinueren of suggereren, vragen wij vriendelijk contact op te nemen met de Stichting 113 Zelfmoordpreventie, tel.: 0800 0113 of met jouw Coördinator.

Dank je voor het zorgvuldig doorlezen van deze Gedragscode. Als je ervoor kiest om lid te worden van ons Community platform, geef je daarmee aan dat jij je zult houden aan de regels zoals die hierin staan.

We kijken ernaar uit jou daar te zien!